Reacties

Katrin
10 maanden geleden

We zijn zeer tevreden van de newbornshoot bij studio Julief. Julie beantwoordt steeds zeer snel en duidelijk je mails en dit zowel voor, tijdens als na de shoot. Ze had leuke ideeën en zowel de baby als wij (ouders en grootmoeder) voelde ons meteen op ons gemak bij haar. Ze neemt rustig de tijd om foto's te nemen, er was totaal geen (tijds)druk, wat zeer aangenaam was. We kregen de mooie resultaten na een week al in onze mailbox. Wij zullen studio Julief zeker aanraden!

Heidi
een jaar geleden

Julie van Studio Julief doet die naam alle eer aan! Ondanks het feit dat ons baby'tje zich niet zo lekker leek te voelen op de dag van onze geplande newborn-shoot, had Julie zoveel begrip, zachtheid en geduld dat de shoot toch ontspannen verliep. We zijn heel blij met de foto's - een prachtige herinnering die we voor altijd zullen koesteren. Bedankt, Julie!

Julie
een jaar geleden

Heel graag gedaan! Bedankt voor de lieve woorden.

Sophie
een jaar geleden

Waar moet ik beginnen? Julie is een echte steun en toeverlaat geweest tijdens onze zwangerschap en thuisbevalling. Het was een prachtige ervaring waarbij Julie me op de momenten dat ik toch aan mezelf begon te twijfelen, heel wat moed kwam inspreken. Ze voelde de situatie perfect aan en heeft bovendien ook prachtige foto’s genomen die we eeuwig zullen koesteren. Na afloop kregen we ook een kaartje met daarop het geboorteverhaal door de ogen van Julie, wat ook echt een hele toffe ervaring is! Niet veel later hebben we Julie ook uitgenodigd om een familieshoot te doen en ook daar zijn we heel blij mee. WE <3 JULIE! :-)

Marjolein
een jaar geleden

Julie is een superenthousiaste fotograaf die haar spontaniteit kan overbrengen naar het gezelschap dat ze fotografeert. Van kleine babytjes tot de opa van de familie. De tijd vliegt en ik zou zo graag de mooie momenten wat langer vasthouden. Prachtig hoe Julie er in slaagt om bijzondere momenten en een bijzondere band vast te leggen op een foto. Dankjewel!

Karen
een jaar geleden

Julie maakte super mooie foto's tijdens mijn zwangerschap en toen onze baby geboren was. Ze stelde ons echt op ons gemak en dat zie je ook op de foto's. We zouden het zo opnieuw doen bij een volgend kindje.

Reactie plaatsen

Rating: 5 sterren
2 stemmen