Fotografie 

Ik kijk ernaar uit jouw mooiste herinneringen vast te leggen!

Zwangerschap

Het ideale moment voor een zwangerschapsshoot is tussen de 30 en 35 weken. Op dit moment heb je al een mooie zichtbare buik en ben je meestal nog voldoende comfortabel. Ook is er genoeg marge indien je vroeger zou bevallen of de shoot door omstandigheden niet kan doorgaan. 

Newborn/baby

Bij voorkeur plan ik een newbornshoot ergens in de eerste maand na de geboorte. Belangrijk hierbij is dat je de shoot dus op tijd aanvraagt. Ik zal je uitgerekende datum noteren. Van zodra je bevallen bent, neem je contact op en bekijken we samen wanneer we de shoot kunnen inplannen.

Wil je graag foto's wanneer je baby wat ouder is? Geen probleem, dat kan uiteraard ook!  

Gezin/familie

Je gezin of familie bestaat uit maximum 10 personen. We gaan samen op zoek naar een plek waar iedereen zich comfortabel voelt en er spontane foto's getrokken kunnen worden. Ik probeer altijd speelse en ongedwongen reacties op beeld vast te leggen.

Geboortereportage

Een geboorte is een unieke gebeurtenis in je leven. Meer en meer ouders kiezen er ook voor om dit op foto vast te leggen. Beelden zeggen zo veel meer dan woorden. Je kan ze achteraf nog altijd eens vastpakken en zo het moment heerlijk herbeleven. 

Kennismakingsgesprek

Het is heel erg belangrijk om even af te toetsen wat jouw verwachtingen zijn. Hiervoor plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek in waarbij jij mij kan vertellen wat jouw wensen zijn. 

Wachtperiode en geboorte

Vanaf 37 weken sta ik van wacht. Ik ben tijdens deze periode dag en nacht bereikbaar. Van zodra je mij telefonisch contacteert, kan ik binnen een tijdspanne van 2u aanwezig zijn. Ik ben aanwezig tijdens de geboorte en blijf tot 1 à 2 u na de geboorte. 

Aflevering foto's

Ik maak een ruime selectie van foto's in hoge resolutie. Deze worden persoonlijk aan jullie bezorgd op een USB zodat de foto's privé blijven. 

Veelgestelde vragen

Op welke locatie is een shoot mogelijk?

Ik neem het liefst foto's op een locatie naar keuze in de natuur. Weet je zelf een mooie plek of ergens waar voor jou een betekenis aan vast hangt? Stel gerust voor en we bekijken samen de mogelijkheden.

Als je zelf geen inspiratie hebt, ken ik wel wat mooie pareltjes die ik jou kan voorstellen.

Ben je het meest op je gemak in je eigen huis? Dit kan natuurlijk ook. Let hier wel op dat er genoeg natuurlijk licht is waarmee we kunnen werken. Ik gebruik bij voorkeur geen kunstlicht.

Welke outfit kan ik dragen?

Als je zelf niet goed weet wat je moet aandoen, heb ik hier alvast wat suggesties en tips.

  • Gebruik vooral aardetinten en zachte kleuren.
  • Kies geen felle kleuren of opvallende prints op je kledij.
  • Indien je met meer op de foto gaat, zorg dan dat jullie een beetje bij elkaar passen, zowel in kleur als in materialen.

Wanneer kan ik mijn foto's verwachten?

Ik hanteer een termijn van maximum 2 weken na de shoot.